Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında eşya taşımak

Rüyada sırtında eşya taşımak

Rüyada sırtında eşya taşımak büyük atılımlar yapılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında eşya taşımak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Rüyada sırtında eşya taşımak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işarettir.

Rüyada kızını sırtında taşımak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında su taşımak arabasını ve toprağının olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına inanılır.

Rüyada babasını sırtında taşımak iyiliğe kavuşacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak yol göstereceğine ve şifa olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments