Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, keyfinin kaçacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlere sahip kişiler sizi uğraştırabilir.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazanca kavuşacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızı sırtında taşımak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yolculuğa çıkmaya, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada kızını sırtında taşımak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kafa dağıtacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, borçların ödeneceğine, maddi güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini sırtında taşımak maddi olarak zorluk çekileceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sırtında taş taşımak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı sırtında taşımak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments