Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını sırtında taşımak

Rüyada babasını sırtında taşımak

Rüyada babasını sırtında taşımak güç, kudret ve iman sahip olacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada babasını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Rüyada babayı sırtta taşımak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada babayı sırtında taşımak sorunların çözüme kavuşturulacağına, başarılarının katlanacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada babasını sırtında taşımak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada kadını sırtında taşımak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sırtında insan taşımak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırta taşımak hidayete ermeyi de başaracağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Rüyada başkasını sırtında taşımak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahmut göçmez

Sırtımda taşıdğım babamı yere düşürdüm