Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını sırtında taşımak

Rüyada kızını sırtında taşımak

Rüyada kızını sırtında taşımak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Rüyada kızını sırtında taşımak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı sırtında taşımak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı sırtında taşımak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, düşünceli ve dalgın olacağına inanılır.

Rüyada sırtında sandalye taşımak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sırtında un taşımak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Rüyada atı sırtında taşımak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments