Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada anneni sırtında taşımak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet eder.

Rüyada insanı sırtında taşımak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında su taşımak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında sandalye taşımak geçim derdine düşmeyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada sırtta adam taşımak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında yatak taşımak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını sırtında taşımak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments