Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini sırtında taşımak

Rüyada ölü birini sırtında taşımak

Rüyada ölü birini sırtında taşımak sorunların teker teker çözüleceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Rüyada ölüyü sırtında taşımak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü sırtta taşımak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini sırtında taşımak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı sırtında taşımak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada sırtında toprak taşımak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada kızını sırtında taşımak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine inanılır.

Rüyada anneyi sırtında taşımak çok iyi işler gerçekleştireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments