Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, çalışmalarının artacağına işaret eder.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Rüyada bir kimseyi sırtında taşımak geçim sıkıntısından kurtulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta insan taşımak çok kötü günler geçirileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtta birini taşımak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganı sırtında taşımak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında sandalye taşımak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Rüyada annesini sırtında taşımak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sırtında hayvan taşımak kısmetlerinin kapanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments