Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından öpüldüğünü görmek

Rüyada sırtından öpüldüğünü görmek

Rüyada sırtından öpüldüğünü görmek huzurunun da yerine geleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sırtından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Rüyada birine sırtından sarılmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işaret eder.

Rüyada sırta yaslanmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında halı taşımak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı sırtında taşımak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin sırtını kıllı görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında odun taşımak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Rüyada sırtında insan taşımak birçok kişinin yardımına koşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını sırtında taşımak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, öz güven kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments