Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt yarası görmek

Rüyada sırt yarası görmek

Rüyada sırt yarası görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada sırt yarası gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya harcamalarınızda yapacağınız değişiklikler alışılmadık yollarla, ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada sırtta yaralar görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sırttan yaralanmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırta yara görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına inanılır.

Rüyada sırtta yara görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yara görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak büyük problemler yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek kavgaların biteceğine, işlerinin rast gideceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments