Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta yara görmek

Rüyada sırtta yara görmek

Rüyada sırtta yara görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtta yara gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kendi sırtında yara görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırttan yaralanmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada sırt yara görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments