Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında yara görmek

Rüyada sırtında yara görmek

Rüyada sırtında yara görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çok iyi işler yapılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında yara gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, huzurlu günler görüleceğine delalettir.

Rüyada silahla sırtından yaralanmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kötü karakterli bir kadına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sırt yara görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, iş kaybı yaşayacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada sırtımda yara görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada sırt yarası görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments