Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta yaralar görmek

Rüyada sırtta yaralar görmek

Rüyada sırtta yaralar görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta yaralar gördüyseniz:

  • Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

Rüyada sırta yara görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada sırtında yara görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek elinize para geçeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından yaralanmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine inanılır.

Rüyada sırtta yaralar görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtımda yara görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments