Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün sırtında yara görmek

Rüyada ölünün sırtında yara görmek

Rüyada ölünün sırtında yara görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün sırtında yara gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulur.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Rüyada sırtından yara görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi kayba uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırttan yaralanmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtı yara görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments