Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta yara görmek

Rüyada sırta yara görmek

Rüyada sırta yara görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada sırta yara gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada sırtından yaralandığını görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, yarınlara bakacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtı yara görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada sırt yarası görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sırta yara görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, büyük başarılara kazanılacağına yorulur.

Rüyada kendi sırtında yara görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, doğru kararların alınacağına işaret eder.

Rüyada eşinin sırtında yara görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sırttan yaralanmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, geçim derdine düşeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments