Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırıkla atlamak

Rüyada sırıkla atlamak

Rüyada sırıkla atlamak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işlerin canlanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada sırıkla atlamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Rüyada sırıkla atlamak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırık görmek aylık gelirinin artacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet eder.

Rüyada sırıklı yorgan görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun sırık görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada sırık fasulyesi görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada dikenli telden atlamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan binaya atlamak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments