Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırıklı yorgan görmek

Rüyada sırıklı yorgan görmek

Rüyada sırıklı yorgan görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yetki sahibi olacağına, hakkını alacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine işarettir.

Rüyada sırıklı yorgan gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada sırıklı yorgan görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada sırık görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada uzun sırık görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, zorlukların son bulacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine yorulur.

Rüyada sırık fasulyesi görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırıkla atlamak rakiplerin her konuda fark atacağına, alın terinin karşılığını alacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada desenli yorgan görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada ince yorgan görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yorganla uyumak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments