Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırık fasulyesi görmek

Rüyada sırık fasulyesi görmek

Rüyada sırık fasulyesi görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, makamından olacağına alamet eder.

Rüyada sırık fasulyesi gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada sırık fasulyesi görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada sırıklı yorgan görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun sırık görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırıkla atlamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırık görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yapmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, resmi bir göreve getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye vermek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments