Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sırık görmek

Rüyada uzun sırık görmek

Rüyada uzun sırık görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun sırık gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Rüyada uzun sırık görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinin karışacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırık görmek tüm keyfinin kaçacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırıkla atlamak en önemli anlarda destek görüleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, alkış alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırık fasulyesi görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sırıklı yorgan görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ihanete uğrayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Rüyada uzun süre banyo yapmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada boyu uzun görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments