Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırık görmek

Rüyada sırık görmek

Rüyada sırık görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, çok mutlu olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada sırık gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada uzun sırık görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada sırıkla atlamak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sırık görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, küfürlü söze, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırıklı yorgan görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırık fasulyesi görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments