Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yapmak

Rüyada kuru fasulye yapmak

Rüyada kuru fasulye yapmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sahip olduklarının eksileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye yapmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kuru fasulye görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, ticaretin büyüyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok daha mutlu olunacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments