Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye vermek

Rüyada kuru fasulye vermek

Rüyada kuru fasulye vermek kişinin afiyette olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye vermek gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye satın almak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir çuval kuru fasulye görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye almak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada güveçte kuru fasulye görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, halsizleşeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye yemek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments