Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna çalmak

Rüyada ayna çalmak

Rüyada ayna çalmak eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna çalmak gördüyseniz:

  • Seyahat şanslarını veya geçmişte yaptığınızdan farklı şeylere katılma fırsatını değerlendirmelisiniz.

Rüyada ayna çalmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada kırık aynada kendini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada varaklı ayna görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, varlık içinde yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada ayna görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, daha fazla yakınlaşacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık ayna görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kendine aynada bakmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada aynalı ev görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments