Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık ayna görmek

Rüyada kırık ayna görmek

Rüyada kırık ayna görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Rüyada kırık ayna gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kırık ayna görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık ayna almak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayna kırıkları görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ayna kırığı görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynayı kırık görmek yeni hobiler edinileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık aynada kendini görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet etmektedir.

Rüyada aynayı silmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments