Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık aynada kendini görmek

Rüyada kırık aynada kendini görmek

Rüyada kırık aynada kendini görmek geriye doğru gideceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada kırık aynada kendini gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada ayna kırığı görmek engel teşkil edeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret eder.

Rüyada ayna kırıkları görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırık aynada kendini görmek herkesin takdirini toplayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ayna almak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynayı kırık görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık ayna görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret eder.

Rüyada ayna silmek başarılarının kalıcı olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments