Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada varaklı ayna görmek

Rüyada varaklı ayna görmek

Rüyada varaklı ayna görmek ailesi ile mutlu olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada varaklı ayna gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada altın varaklı ayna görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalettir.

Rüyada varaklı ayna görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada altın varak görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın varaklı kuran görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tozlu ayna görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının aynaya baktığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, gözyaşlarının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada kendi yansımasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini aynada yaşlı görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, daha sonra işlerin açılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments