Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna görmek

Rüyada ayna görmek

Rüyada ayna görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına tabir olunur.

Rüyada ayna gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada aynada saç düzeltmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayna görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, güzel huylarının değişeceğine işarettir.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada aynadan kendine bakmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Rüyada aynada kendini yaşlanmış görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada ayna hediye almak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ahşap ayna görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada erkek görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments