Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynalı ev görmek

Rüyada aynalı ev görmek

Rüyada aynalı ev görmek itibarın sarsılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada aynalı ev gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada aynalı ev görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eve ayna almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde ayna görmek yokluk çekeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalettir.

Rüyada eve ayna takmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış ayna görmek muradının gerçekleşeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, aile hayatında sevinileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayna yansıması görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, daha zengin hale geleceğine delalettir.

Rüyada evin içinde ayna görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments