Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınıfı geçemediğini görmek

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yatırımların heba olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınıfı geçemediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereyi geçememek yaşamın daha kolay hale geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kederinin dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek insanlığıyla herkese örnek olacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada dar kapıdan geçememek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmaktan geçememek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına tabir olunur.

Rüyada dereden geçememek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirden geçememek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments