Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan karşıya geçememek

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada ırmaktan geçememek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşıya geçememek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçememek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada dereden geçememek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar yerden geçememek rahatının her zaman yerinde olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada dereyi geçememek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments