Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar kapıdan geçememek

Rüyada dar kapıdan geçememek

Rüyada dar kapıdan geçememek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, ileri gideceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada dar kapıdan geçememek gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada dar kapıdan geçememek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Rüyada dar bir yerden geçememek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçememek şansının bir türlü dönmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, elinin döneceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan geçememek rahat bir dönem yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Rüyada köprüden geçememek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavı geçemediğini görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments