Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşıdan karşıya geçememek

Rüyada karşıdan karşıya geçememek

Rüyada karşıdan karşıya geçememek kazancının çok düşeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek amacına ulaşmayı başaracağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada yolda karşıdan karşıya geçmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, dünya malı elde edeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, rızkının artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments