Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan geçememek

Rüyada ırmaktan geçememek

Rüyada ırmaktan geçememek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hasta ve zor geçireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada ırmaktan geçememek gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işarettir.

Rüyada ırmaktan geçememek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ayrılanların birleşeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dereden geçememek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına inanılır.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada dar yerden geçememek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden geçememek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurdan geçememek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments