Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden geçememek

Rüyada dereden geçememek

Rüyada dereden geçememek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Rüyada dereden geçememek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada dereden geçememek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Rüyada dereyi geçememek çok istediği bir şeye sahip olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar yerden geçememek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada çamurdan geçememek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sudan geçememek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments