Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereyi geçememek

Rüyada dereyi geçememek

Rüyada dereyi geçememek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine yorulur.

Rüyada dereyi geçememek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle zinde hissedebilirsiniz.

Rüyada dereden geçememek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına yorulur.

Rüyada dereyi geçememek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına inanılır.

Rüyada dar bir yerden geçememek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada dar yerden geçememek geleceğinin de çok parlak olacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirden geçememek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments