Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden geçememek

Rüyada nehirden geçememek

Rüyada nehirden geçememek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada nehirden geçememek gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada nehirden geçememek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada çamurdan geçememek hayallerin gerçekleştirileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sınavdan geçemediğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına inanılır.

Rüyada dereden geçememek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sınavı geçemediğini görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ırmaktan geçememek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada dar yerden geçememek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşıya geçememek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments