Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek sesi duymak

Rüyada şimşek sesi duymak

Rüyada şimşek sesi duymak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, zor bir durumda kalacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek sesi duymak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Rüyada şimşek sesi duymak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şimşek düşmesi görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çakmak mutlu bir insan olunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet eder.

Rüyada yıldırım şimşek görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek çakması görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada şimşekten korkmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments