Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşekten korkmak

Rüyada şimşekten korkmak

Rüyada şimşekten korkmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, işlerinin günden güne azalacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şimşekten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada şimşekten korkmak amacına ulaşmayı başaracağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada şimşek çakması görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, dertlerin aşılacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çaktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments