Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek çarpması görmek

Rüyada şimşek çarpması görmek

Rüyada şimşek çarpması görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, bununla yüceleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada şimşek çarpması gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada şimşek çarpması görmek zor durumda kalacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada şimşek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada şimşek sesi duymak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada şimşek çakmasını görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada şimşek çaktığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir şeyden zarar görmeye, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments