Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına şimşek görmek

Rüyada fırtına şimşek görmek

Rüyada fırtına şimşek görmek yanlış yatırımlar yapacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, istediği evde oturacağına, makam edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalet eder.

Rüyada fırtına şimşek gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada fırtına şimşek görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada şimşek çarpması görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada şimşek düştüğünü görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada şimşek çakmasını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şimşek görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şimşek çakması görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şimşekten korkmak işlerin devam edeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments