Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şimşek çaktığını görmek

Rüyada şimşek çaktığını görmek

Rüyada şimşek çaktığını görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, canla başla çalışacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şimşek çaktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Rüyada yağmur yağdığını ve şimşek çaktığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek çaktığını görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, büyük bir gelir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine şimşek çaktığını görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada çakil taş görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada çakmak çaktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada fırtına şimşek görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayırlı adımlar atacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şimşek sesi duymak yaşam standartlarının da yükseleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada şimşek düşmesi görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments