Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli oje görmek

Rüyada simli oje görmek

Rüyada simli oje görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, dualarının karşılığını alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada simli oje gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Rüyada simli oje sürmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği delalet etmektedir.

Rüyada simli oje görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada simli elbise görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sim görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hak yolundan ayrılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada simli kumaş görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada parlak sim görmek yaralarına da merhem olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına inanılır.

Rüyada simli ip görmek herkesi doğru yola çağıracağına, çok güzel günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simli ruj görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments