Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli kumaş görmek

Rüyada simli kumaş görmek

Rüyada simli kumaş görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada simli kumaş gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada simli kumaş görmek yüzünün her daim güleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Rüyada simli taş görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalettir.

Rüyada simli halı görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ağzının tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada simurg görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rütbe edineceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işaret eder.

Rüyada simli makyaj yapmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada simli ruj görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada sim kartı görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada simurg kuşu görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments