Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli elbise görmek

Rüyada simli elbise görmek

Rüyada simli elbise görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, bilincin artacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada simli elbise gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Rüyada simli elbise görmek işlerini düzene sokacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret eder.

Rüyada sim sürmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına yorulur.

Rüyada sim kart görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, muradın olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada simli far görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simli saç görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine tabir olunur.

Rüyada simli ip görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada simli çorap giymek insanların hayır dualarını alacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sim görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments