Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak sim görmek

Rüyada parlak sim görmek

Rüyada parlak sim görmek şansının yaver gideceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada parlak sim gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Rüyada parlak sim görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada simurg kuşu görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simli kalem görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, büyük başarılara kazanılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde sim görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada parlayan sim görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli ayakkabı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada simli taş görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada simli ruj görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments