Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli ip görmek

Rüyada simli ip görmek

Rüyada simli ip görmek kazancın artmasına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ticarette öne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simli ip gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Rüyada simli ip görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada simli ayakkabı görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada simli çorap giymek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada simli taş görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yeni bir eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sim görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada simli halı görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlayan sim görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kalp kıracağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sim sürmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments