Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli oje sürmek

Rüyada simli oje sürmek

Rüyada simli oje sürmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kötü halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada simli oje sürmek gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Rüyada simli oje sürmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada simli oje görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, ondan faydalanacağına alamet eder.

Rüyada sim sürmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta sim görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sim kart görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada sim kartı görmek elindekileri de yitireceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada simli ruj görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada simli görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments