Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde sim görmek

Rüyada yüzünde sim görmek

Rüyada yüzünde sim görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sim gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada yüzünde sim görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalettir.

Rüyada sim görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, insan sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak sim görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada simli oje görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalettir.

Rüyada simli oje sürmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada simli makyaj yapmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli şal görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simurg kuşu görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, şansın yüze güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments