Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simli ruj görmek

Rüyada simli ruj görmek

Rüyada simli ruj görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bir işe soyunacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada simli ruj gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada simli ruj görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlayan sim görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada simli saç görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işarettir.

Rüyada simli ayakkabı görmek sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada simli far görmek mutluluğunun zedeleneceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sim kart görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada simurg kuşu görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli kumaş görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments