Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi almak

Rüyada silgi almak

Rüyada silgi almak maddi sorunlarının çözüleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada silgi almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada silgi aldığını görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisini geliştireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz silgi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada silgi kaybetmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine tabir olunur.

Rüyada defter silgisi görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kullanılmış silgi görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah silgi görmek malının da hiç olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil silgi görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada silgi ve kalem görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sevilip sayılacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments