Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli silgi görmek

Rüyada renkli silgi görmek

Rüyada renkli silgi görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada renkli silgi gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Rüyada renkli silgi görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi yemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir sürü silgi görmek iyileşeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada silgiyle silmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada turuncu silgi görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada silgi ve kalem görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kalem silgi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada silgi tozu görmek işinde terfi edeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments